Oslavy, svatby, společenské události

Je nám ctí realizovat Vaše představy při slavnostních událostech v rámci svateb a oslav nejrůznějšího druhu v kruhu rodiny a přátel. Můžete volit prostory, rozsah a typ služeb, nejlépe vyhovující počtu a příležitosti.


restaurace

Místo pro bohatý snídaňový bufet, obědy, večeře, které se spolu s barem a terasou dokáže proměnit na slavnostní místo pro mimořádné události až pro 380 osob.


Vzdušný interiér pro moderní gastronomii reprezentující nejen českou, ale i mezinárodní kuchyni. Z restaurace navazují přímé vstupy na terasu, která nabízí krásný výhled na okolní přírodu, hotelový areál, pláž u rybníka.

JPrerovsky-Hotel-Skalsky-Dvur-Restaurace-Raut-16A3523

BAr

IMG-20190820-065027

Příjemné prostředí v srdci hotelového komplexu prolínající se se zimní zahradou, která prochází dvěma podlažími hotelu.

Bohatě zásobený bar s reprezentativním zastoupením rumů, nabídkou pečlivě vybraných vín moravských pěstilelů, výbornou kávou nezávislé pražírny, pečlivě ošetřovaným plzeňským pivem a alkoholickými, či nealkoholickými  míchanými nápoji.

Terasa

K jednomu z našich klienty nejvíce využívaných prostor patří hotelová terasa. Terasa Vám nabízí opékání selátka, grilování, ale také jen prosté sledování krás okolní přírody Vysočiny. Ačkoliv je možné část terasy zastřešit, můžete počítat s jejím využitím obvykle od května do září.

JPrerovsky-Hotel-Skalsky-Dvur-Terasa-16A2924

Svatby

JPREROVSKY-SKALSKY-DVUR-16A0599

Krbový salonek – 40 míst, útulný salonek s krbem slouží k pořádání slavnostních hostin i večernímu posezení.

Šafářův dům – 55 míst u stolů, 10 míst posezení v křeslech, komorní prostředí šesti rozmanitě členěných salonků Šafářova domu je možno využít k pracovním jednáním i slavnostním příležitostem.


Konferenční sál ll – výborná varianta například při svatbě s obřadem na břehu rybníka, kdy oceníte výhody přímého propojení s venkovním areálem.


  Více svatebních fotografií   

Rauty

Na našich rautech nabízíme pestrý sortiment fingerfoodů, produktů studené kuchyně, rolád a galantin, teplé chody s několika druhy masa, včetně drůbeže, pokrmů z ryb a sladkým barem. Vždy nabízíme i bezmasé chody, a to jak teplé, tak studené kuchyni i na salátovém baru.
Dbáme důraz na čerstvost a sezónnost surovin. Snažíme se upředňostňovat lokální výrobce před velkoobchodními řetězci. Připravujeme takové úpravy surovin, abychom zachovali jejich svěží chuť i vzhled po celou dobu výdeje. Z naší nabídky lze vždy sestavit plnohodnotné i vícechodové vegetariánské menu.

JPrerovsky-Hotel-Skalsky-Dvur-Restaurace-Raut-16A3603

Grilování

JPrerovsky-Hotel-Skalsky-Dvur-Grilovacka-Prase-16A5689

Grilování je u našich klientů velmi populární. V letních měsících lze grilovat venku na hotelové terase. V případě nepříznivého počasí nebo v zimních měsících lze využít možností kontaktních grilů hotelové kuchyně. Mezi nejčastější grilované produkty patří selátko, krůta, vepřová panenka a krkovička, případně hovězí steaky. Oproti tomu bezmasý gril často hostí kukuřičné klasy, grilovanou zeleninu, ale také sýry – hermelín, polooštiepok a nebo portobelo žampiony. Rádi Vám samozřejmě připravíme i další produkty dle Vašich osobních preferencí.