Gastronabídka pro firmy
RAUTY, BUFETY
Na našich rautech nabízíme jak firemní klientele tak široké veřejnosti pestrý sortiment fingerfoodů, produktů studené kuchyně, rolád a galantin, teplé chody s několika druhy masa, včetně drůbeže, pokrmů z ryb a sladkým barem. Vždy nabízíme i bezmasé chody, a to jak teplé, tak studené kuchyni i na salátovém baru.
Dbáme důraz na čerstvost a sezónnost surovin. Snažíme se upředňostňovat lokální výrobce před velkoobchodními řetězci.
Naše bufetové menu a la chef je sestaveno z minimálně dvou polévek anebo předkrmů, alespoň 4 hlavních chodů, dvou zeleninových salátů a dvou variant sladkých dezertů na závěr. Hlavní chody sestavujeme a doplňujeme tak, aby klient měl k dispozici hovězí, vepřové a drůbeží maso, případně sezónní ryby a zvěřinu.
Snažíme se připravovat takové úpravy surovin abychom zachovali jejich svěží chuť i vzhled po celou dobu výdeje. Z naší nabídky lze vždy sestavit plnohodnotné vícechodové vegetariánské menu.
Coffeebreak
Připravíme v rozsahu dle Vašich požadavků přímo v jednotlivých učebnách. K tomuto účelu je možné v době přestávek využít rovněž pěkné prostředí zimní zahrady.
V letním období nebo při outdoorových aktivitách je pro hosty připraveno občerstvení na terasách hotelu, ve velké zahradě, která obklopuje celý areál hotelu, na hotelové pláži u Skalského rybníka, ale i v překrásné okolní přírodě.
Vybírat si můžete z pestré nabídky - domácí moučníky i slané pečivo, obložené chlebíčky nebo toasty, ovocné mísy, bagety a speciality na grilu pro venkovní aktivity, káva, čaj, minerální voda a ostatní nealkoholické nápoje.
V případě využití teambuildingových aktivit, zajistíme catering k lesnímu či lučnímu baru.
Terasa
K jednomu z našich klienty nejvíce využívaných prostor patří hotelová terasa. Ačkoliv je možné část terasy zastřešit, můžete můžete počítat s jejím využitím obvykle od května do září.
Terasa Vám nabízí opékání selátka, grilování, pořádání svateb a oslav, ale také jen prosté sledování krás okolní vysočinské přírody.
Grilování
Grilování je u našich klientů velmi populární. V letních měsících lze grilovat venku na hotelové terase, ale po celý rok lze využít možností kontaktních grilů hotelové kuchyně. Mezi nejčastější grilované produkty patří selátko, krůta, vepřová panenka a krkovička, případně hovězí steaky. Oproti tomu bezmasý gril často hostí kukuřičné klasy, grilovanou zeleninu, ale také sýry – hermelín, polooštiepok a nebo portobelo žampiony. Rádi Vám samozřejmě připravíme i další produkty dle Vašich osobních preferencí.